POLATLI İKBALHAN OTEL

Evinizdeki Huzuru Bulacağınız Adres
2006 yılından beri otelcilik alanında hizmet veren Polatlı Otel, on bir yıllık tecrübeli kadrosu ve 21. Yüzyıla yakışır modern ekipmanlarımızla müşterilerimize sıcak bir yuva sunuyoruz.
Ankara’nın Polatlı İlçesi Cumhuriyet mahallesinde hizmetlerine devam eden otelimizin prensibi; müşterilerine aile ortamını yaşatabilmektir. Güler yüzlü ve daima misafirlerimizin konforuna önem veren personelimiz otelcilik alanında deneyim sahibidir. Siz değerli misafirlerimizin huzurunu kaçıracak hiçbir aksiliğe sebebiyet vermemek için, elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz.
Otelimizde standart tek ve çift kişilik odaların yanında, konforu tam anlamıyla yaşayabileceğiniz süit odalarda mevcuttur. Memnuniyetinizi en üst seviyede tutabilmek için 7/24 oda servisimiz bulunmaktadır. Son derece hijyenik ve detaylı temizlik yapan personelimiz sayesinde müşterilerimizin her zaman güler yüzle yolcu edebilmeyi başarmaktayız.
            Polatlı Otel bünyesinde verilen hizmetler;  ücretsiz otopark, sınırsız internet, çamaşır yıkama, kuru temizlemenin yanında isteğiniz üzerine havaalanı servisi ve doktor talebidir. Misafirlerimizin sağlığını en az kendileri kadar düşünmekteyiz.  Ayrıca odalarımızda uydu kanallı televizyon, elektronik emanet kasası ve telefonlarımız mevcuttur. Döviz bozdurma ihtiyacınızı da resepsiyondan kolaylıkla giderebilirsiniz.
            Polatlı Otel hakkında bilgi almak isterseniz www.ikbalhanotel.com sitesinden ya da 0312 622 26 01 irtibat numarasından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar